Náplň práce:
- řízení chodu vývařovny na všech jeho úrovních
- vedení týmu zaměstnanců jídelny
- kontrola dodržování výrobní praxe dle zákonných a firemních standard
- kontrola dodržování HACCP
- objednávky surovin pro přípravu obědů
Požadujeme:
- vzdělání v oboru gastro
- znalost problematiky školního stavování
- výhodou je znalost programu ProVIS, modul stravné a sklad
- organizační schopnosti, bezúhonnost, samostatnost, pracovitost, zodpovědnost
Nabízíme:
- platová třída 8, platový stupeň dle praxe + příplatek za vedení
- jistota příjmu, stabilita zaměstnání ve státním sektoru
- příjemné pracovní prostředí
- pracovní doba 6.00 až 14.30 hod.
- HPP
Nástup od 1. 2. 2025 nebo po domluvě.
Životopisy prosím zasílejte na e-mail: koutna@zsbilovice.cz.